sobota 15. listopadu 2008

9-11 Mysteries

Vraťme se v čase zpět k 11. září 2001. Je to již více než 7 let od okamžiku, kdy teroristé zaútočili na World Trade Center a zavinili ztrátu 3 000 lidských životů. Tento den změnil vnímání bezpečí a po celém světě způsobil nejistotu a strach z teroristických útoků.


Ale... co když to nebyli teroristé? Co když to bylo všechno jinak?




Dokumentární film 911 Mysteries - Demolitions předkládá dosud neuveřejněná fakta o 11. září. Nezveřejněné záběry kamer, nezveřejněné výpovědi očitých svědků, nezveřejněná svědectví zaměstnanců WTC. Tato fakta kontrastují s oficiální verzí, kterou nám předložily agentury pověřené vyšetřováním (FEMA, NIST) a americká média. Dokument k vysvětlení událostí 11. září předkládá zákony fyziky, s nimiž je oficiální verze v rozporu, a podává alternativní vysvětlení.

Film mne uchvátil. Vše do sebe zapadá a dává smysl. Nikde žádná nekonzistenčnost, žádné trhliny v teorii (narozdíl od oficiállní verze). Díky tomuto dokumentu jsem prohlédl.

Více informací naleznete např. na http://911.yweb.sk/. Zde také naleznete dokument ke stažení. Opravdu doporučuji.

1 komentář:

  1. Naprosto souhlasím. Je až s podivem, že toho všeho, co odporuje zákonům fyziky a racionálního myšlení jsem si předtím také nevšiml. Ten dokument je absolutně brilantní a ukazuje, že to nemusejí být teroristé, jejichž vinou zemřelo tolik nevinných lidí ... Doporučuji všem

    OdpovědětVymazat